Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

De Waddeneilanden, welke moet je bezoeken?

Geplaatst op 23 juni 2016

Texel stond dit jaar op de lijst met de mooiste plekken op aarde, samengesteld door reisgids Lonely Planet. Ook de andere Waddeneilanden zijn zeker de moeite van het bezoeken waard. Omdat wij jou kennis willen laten maken met de Waddeneilanden lichten we in dit artikel de eilanden Texel en Ameland uit. Je leest meer over de activiteiten die jij op dit eiland kunt ondernemen, maar ook over de verblijfsplaatsen tijdens jouw weekendje weg. Kies eens voor een last minute Ameland, waarbij je pas twee weken van tevoren boekt. Dit bespaart jou niet alleen veel geld, het zorgt er ook voor dat je flexibel bent in je vakantieplanning. Lees snel verder en ontdek jouw droombestemming aan de noordkant van Nederland.

Texel: het grootste waddeneiland van Nederland
Texel is het grootste waddeneiland van Nederland, hetgeen betekent dat er ook ontzettend veel te doen is. Je kunt verschillende activiteiten ondernemen, zoals een dagje naar Ecomare, de zeehondenopvang. Zoek je meer spanning, dan behoort een sprong met parachute uit een vliegtuig ook tot de mogelijkheden. Verder heeft Texel een prachtige natuur, die echt tot uiting komt in het kustpark van het eiland. Zelfs wanneer je houdt van een avondje uitgaan is er op Texel nog iets te vinden. In het grootste dorp van het eiland, de Koog, zijn veel bars, feestcafés en zelfs een discotheek te vinden. Bedenk wat jouw vakantie onvergetelijk maakt en kies voor de deze bestemming op de Waddeneilanden.

Een weekendje naar Ameland: wat ga je beleven?
Op Ameland is zoveel te beleven dat een weekendje op dit eiland binnen no-time voorbij zal zijn. Je zult terugkijken op een fantastisch, maar bovenal heerlijk weekendje. Dit weekend, zal vanwege het karakter van Ameland vooral in het teken staan van de natuur. Het eiland biedt uitgebreide mogelijkheden om de wandelen en fietsen. Daarnaast kun je jouw hart ophalen in een van de musea, die thema’s hebben die direct aansluiten op het eiland. Is het wat slechter weer, dan kun je rustig gaan zwemmen in een van de zwemparadijzen op Ameland. Dus wat het weer ook wordt en wat jouw plannen ook zijn, Ameland heeft onwijs veel te bieden voor een weekendje weg.

Last minute naar Texel en Ameland
Kun je niet kiezen tussen de verschillende Waddeneilanden, dan is er natuurlijk een oplossing. Denk er eens over na om een last minute te boeken, je verblijft dan tegen een lagere prijs in een goed hotel op Texel, Ameland of Schiermonnikoog. We kunnen ons niet voorstellen dat dit jou niet aanspreekt, al wil je natuurlijk eerst meer weten. Je leest meer over het boeken van een last minute Texel of een last minute naar Ameland op travv.nl, de nummer één aanbieder van last minutes in Nederland. Dankzij het bovenstaande artikel kun jij in ieder geval optimaal voorbereid op vakantie en weet je precies wat de eilanden te bieden hebben.