Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Een nieuwe of een tweedehands auto kopen?

Geplaatst op 30 maart 2020

Is het nou beter om een nieuwe of een tweedehands auto te kopen? Dat is de vraag die veel mensen zichzelf stellen op het moment dat zij op het punt staan om een andere auto aan te schaffen. Soms heb je natuurlijk geen keus, dan is een nieuwe auto kopen gewoon te duur en dan wordt het vanzelfsprekend een tweedehands auto. Als je kijkt naar het milieu, dan is een tweedehands auto ook beter, aangezien een nieuwe auto maken het milieu belast. Behalve natuurlijk als je kiest voor een elektrische nieuwe auto, want die heeft geen CO2 uitstoot. Als je de kansen vergelijkt dat je pech krijgt met je auto, dan scheelt een nieuw auto niets ten opzichte van een tweedehands auto. Is dat raar? Nee, als je voor een tweedehands auto kopen kiest voor Bynco dan is dat niet raar.

Evenveel garantie bij het kopen van een tweedehands auto via Bynco

Helaas kun je ook met een nieuwe auto pech krijgen net zoveel als met een goede tweedehandse auto. Als je besluit om een tweedehands auto te kopen bij Bynco, dan koop je gegarandeerd een kwalitatief goede en vrij nieuwe auto. Soms heeft de tweedehands auto nog fabrieksgarantie. Als deze garantie is afgelopen wordt de periode aangevuld met nog eens 180 dagen extra garantie. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de tweedehands auto die je gekocht hebt via Bynco, dan hoef je de reparatiekosten dus niet zelf te betalen.

Een tweedehands auto kopen was nog nooit zo makkelijk

Aangezien Bynco een enorm assortiment tweedehands auto’s heeft zal er vast een model tussen staan dat jou aan spreekt. Als je op de website van Bynco jouw gewenste tweedehands auto ziet staan, dan kun je deze eenvoudig bestellen. Daarna neemt de medewerker van Bynco contact met je op en overlegt wanneer hij de tweedehands auto bij je thuis kan afgeven. Ja je hoort het goed, je auto wordt bezorgd! Uiteraard krijg je de auto 14 dagen op proef zodat je m eerst kunt uitproberen en uitgebreid kunt bewonderen. Een tweedehands auto kopen is dus via Bynco net zo veilig als het kopen van een nieuwe auto bij een dealer.