Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Elektrische auto opladen in Harlingen

Geplaatst op 10 februari 2021

Ga je met de boot naar Terschelling of Vlieland? Dan neem je normaal gesproken de boot vanaf Harlingen. Rederij Doeksen verzorgt deze tochten. De meeste mensen gaan met de auto naar Harlingen toe, parkeren daar, en nemen vervolgens de boot. Maar hoe zit het met de elektrische auto en oplaadpalen in Harlingen? In deze blog lees je er meer over.

Parkeerplekken met oplaadpunt voor mijn EV, waar vind ik die?

Parkeren rondom Harlingen is altijd een heel gedoe. Met name in het hoogseizoen. Duizenden toeristen nemen de boot naar Terschelling of Vlieland. En de meeste mensen komen met de auto. Het gevolg is dat de parkeergarages en parkeerplekken al snel vol raken. Nu er in Nederland steeds meer elektrische auto’s rondrijden zien we ook dat de parkeerplekken om je auto op te laden in Harlingen sneller vol raken. Ga je binnenkort naar Harlingen toe om de boot te nemen? Hieronder vind je een overzicht met een huidige oplaadpunten.

 

  • Parkeerterrein “Tsjerk Hiddes”
  • Korte Lijnbaan 25, 8861 NS Harlingen
  • Zuiderhaven 54, 8861 XV Harlingen
  • Koningsweg 3, 8861 KN Harlingen
  • Parkeergarage “Veerterminal”

Wat kost het opladen en parkeren bij een oplaadpaal in Harlingen?

 

Ga je met de elektrische auto naar Harlingen? Dan heb je enerzijds te maken met de parkeerkosten en anderzijds met de kosten van het opladen. Hieronder vind je een globale inschatting van de kosten. De kosten hangen natuurlijk af van de plek waar je jouw auto neerzet. Hoe dichterbij de rederij, hoe hoger de kosten. Daarnaast betaal je ook meer voor een overdekte parkeergarage. Op de website van Rederij Doeksen kan je ook meer informatie vinden over het parkeren in de buurt

 

  • Een dag je auto parkeren in Harlingen kost ongeveer €14,00
  • Een week je auto parkeren kost ongeveer €56,00
  • Het opladen van je auto bij een oplaadpunt in Harlingen kost ongeveer 0.466€ / kWh
Kopen clindamycine zonder recept