Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Fly drive vakanties Portugal

Geplaatst op 3 augustus 2015

Portugal is een prachtig vakantieland in het zuiden van Europa. Het land is uiterst geschikt voor het maken van een geweldige fly drive vakantie. Door te kiezen voor een fly drive vakantie in Portugal heeft men de meeste vrijheid om al het prachtigs wat dit land heeft bieden zelf te ontdekken.

Wat is Fly drive?

Fly drive is een vakantievorm waarbij je een vliegreis combineert met een autoreis in het land naar keuze. Bij aankomst op het vliegveld staat er een huurauto klaar waarmee je een vastgelegde route of eigen route door het land kan rijden. Door zelf rond te rijden met een huurauto leer je het land en de mooiste plekken in dit land op de beste manier te kennen. Je ziet onderweg veel van het landschap en kan stoppen wanneer je maar wil. Stop voor een prachtig uitzicht, een leuke lokale markt of voor de karakteristieke dorpjes die je onderweg tegenkomt. Een autoreis is een veilige manier om een land te verkennen. Ook brengt dit veel gemak en vrijheid met zich mee.

Fly drive in Portugal

Fly drive vakanties in Portugal zijn zeer populair. Het land kent geweldige routes vol cultuur, natuur en strand. Cultuursnuiven kan bijvoorbeeld in Porto of Lissabon. Porto beschikt over een prachtig centrum waar de rivier de Douro doorheen stroomt. Lissabon ligt aan de Taag. Beide steden kennen tal van bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Voor strand moet men in de Algarve zijn, de zandstranden zijn hier prachtig. Een fly drive vakantie in Noord Portugal is geschikt voor de natuurliefhebber. Ook op Madeira en de Azoren is de natuurprachtig. Eilandhoppen is ook mogelijk tijdens een fly drive vakantie.

Soorten fly drive vakanties

Er zijn verschillende fly drive vakanties te boeken in Portugal. Zo kan men kiezen voor een complete fly drive vakantie. In dit geval boek je in één keer de vlucht, de huurauto en de verschillende hotels. In dit geval ligt de route dus in principe al vast. Onderweg hoeven geen hotels meer te worden geboekt, alles staat in principe al vast, de vakantie kan direct beginnen. Ook kan men kiezen voor een fly drive vakantie waarbij alleen de vlucht en huurauto worden geboekt. In dit geval kan je je eigen route bepalen en op zoek gaan naar de leukste hotels onderweg. Het reistempo heb je geheel in eigen hand en ook de route kan ieder moment worden gewijzigd. Als laatste kan je nog kiezen om apart een vlucht, een huurauto en overnachtingen te regelen. Bij deze laatste keuze ben je overal helemaal vrij in. Het kan wel een nadeel zijn om alles zelf te regelen aangezien je meestal de taal niet spreekt en de kans loopt dat hotels vol zitten.

Immediate Affinity