Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Lekker op vakantie op de Waddeneilanden

Geplaatst op 20 februari 2015

U kunt natuurlijk exotische oorden in het buitenland bezoeken om daar geheel tot rust te komen, maar sluit Nederland niet uit. Het weer is misschien niet altijd even voorspelbaar maar het landschap is wel uitermate mooi.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de Waddeneilanden (Terschelling en Vlieland)?
De Waddeneilanden is in de zomer een trekpleister voor toeristen. Het is dan ook niet gek dat toerisme de hoofdmotor van de lokale economie is. U vind er o.a.  luxe hotels, mooie restaurants en gezellige cafés.

Een vakantie in eigenland kan goedkoper zijn, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. De prijzen zijn in Nederland bijvoorbeeld veel hoger dan in Indonesië, maar in eigen land heb je geen vliegticket nodig. Doordat de kosten zeer mee kunnen vallen kun je makkelijker spontaan er even tussenuit, dan hoef je het weer ook niet te voorspellen voor een maand verder.

Waar je ook op vakantie gaat… Je koffers en/of tassen pakken moet je toch. Voor een korte vakantie is een trolley ideaal. Op onze site vind je meer informatie waar je gemakkelijk kunt parkeren nabij harlingen. Waar wacht je nog op? Boek je reis naar de Waddeneilanden!