Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Schiphol taxi Harlingen of parkeren?

Geplaatst op 2 oktober 2014

Voor het parkeren waar ook in Nederland, zijn tegenwoordig vele websites waar je de tarieven kan vergelijken. Het zelfde geldt voor een Schiphol taxi, ook daar zijn prijstechnisch leuke voordeeltjes te behalen. Zo kan het prijsverschil tussen zo maar in een taxi naar Schiphol te stappen of online te bestellen oplopen tot bijna 100% ! Over het algemeen geldt, hoe verder de rit is hoe lager het kilometer tarief zal zijn. Dus als voorbeeld betaal je voor een taxirit van Amsterdam Sloten naar de luchthaven Schiphol zo’n 25 euro. Deze afstand is dan ongeveer 10 kilometer, dus zit je op 2,50 euro per gereden km. Bestel je een Schiphol taxi voor een afstand meer dan 100 km dan zit je al snel onder de 1,50 euro.

Dagje Harlingen en Parkeren

Leuk een dagje naar Harlingen. Gewoon de stad verkennen of daar op een boot stappen voor een avontuurlijke visserstocht of een zeiltocht. Als je zelf met de auto gaat zal er toch geparkeerd moeten worden. Het parkeren bij Harlingen is het makkelijkste vooraf te regelen en vergelijken op deze website. Zelfs in Harlingen zijn er verschillende mogelijkheden om je auto kwijt te kunnen. Je kunt hier mooi de garage opzoeken die het dichtste bij jouw locatie is en je ziet meteen het tarief erbij. Wat ook een mooie bijkomstigheid is, is dat je meteen meer info over de stalling te zien krijgt. Dus binnen of buiten parkeren, is er een shuttlebus etc. Er zijn zelfs aanbieders die je meteen een APK aanbieden of je auto even voor je stofzuigen en wassen! Heb je een keuze gemaakt, dan kan je meteen online je parkeerplek boeken.

Voordelen online parkeren reserveren

1.      Keuze tussen aanbieders

2.      Meteen het tarief zien

3.      Vooruit te boeken

4.      Aanvullende diensten, APK, wassen etc.

5.      Zeker weten dat je een parkeerplek hebt

Vervoer Amsterdam Harlingen

De afstand Harlingen Amsterdam is zo’n 115 km. Heb je hiervoor een taxi nodig, dan zal je op z’n voordeligst rond de 135 euro uitkomen met privé vervoer. Er bestaat ook deelvervoer. Zeker op Luchthavens zoals Schiphol wordt dit vaak aangeboden. Voor vervoer naar Harlingen zal dit wat lastiger zijn om te vinden. Een deeltaxi deel je dus met meerdere mensen die op de route worden opgehaald. Op deze manier deel je de dus de kosten van de taxibus. Het nadeel is wel dat je niet zelf bepaalt hoe laat je wordt opgehaald en je langer onderweg bent.

Privé taxivervoer versus deelvervoer

Voordeel

1.      Zelf bepalen hoe laat je wordt opgehaald

2.      Meteen van A naar B

3.      Geen vreemde mensen in de taxi

Nadeel

1.      Hogere kosten

Wat je ook gaat doen, maak van de mogelijkheid gebruik dat je tegenwoordig mooi online zowel je taxitarief als je parkeertarief kan vergelijken!