Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Afstand5 minuten
Overdekt
Shuttlebus € 1.50
Beoordeling

Informatie Reserveren

Parkeerterrein “Tsjerk Hiddes”

Parkeerterrein “Tsjerk Hiddes” is gelegen op circa 1,2 km afstand van de veerbootterminal naar Vlieland en Terschelling. Parkeerterrein “Tsjerk Hiddes” is de grootste parkeeraanbieder rondom Harlingen en heeft circa 1900 parkeerplaatsen. U bent lopend in circa 10-15 minuten bij de veerbootterminal. U kunt ook gebruik [..]

Totaalprijs:

0,00

Afstand8 minuten
Overdekt € 1.00
Shuttlebus
Beoordeling

Informatie Reserveren

All in Parkeren Harlingen

All in parkeren Harlingen is gelegen aan de Oude Trekweg 86 in Harlingen op het industrieterrein. Bij deze parkeeraanbieder kunt u uw auto veilig en betrouwbaar lang parkeren. U wordt met een gratis shuttle service naar de veerbootterminal van Harlingen gebracht. Bij terugkomst van uw vakantie of zakenreis wordt u weer gratis opgehaald met de shuttle service van All in parkeren Harlingen. All in parkeren Harlingen werkt met zeer voordelige parkeertarieven. Heeft u een hybride voertuig dan kunt u deze laten opladen tijdens uw vakantie bij All in parkeren Harlingen.

Totaalprijs:

0,00

Afstand5 minuten
Overdekt
Shuttlebus
Beoordeling

Informatie Reserveren

Poerol.nl

Jaarlijks vindt er het Oerol Festival op Terschelling plaats waar circa 50.000 bezoekers naar toe gaan. Bent u van plan om naar het Oerol Festival te gaan dan is het verstandig om tijdig een parkeerplaats te reserveren vanwege de enorme drukte tijdens deze periode. Poerol beschikt over twee parkeerterreinen waar u uw auto veilig en betrouwbaar kunt stallen tijdens het festival. Een gratis pendeldienst brengt u binnen vijf minuten naar de veerbootterminal van Harlingen. Gaat u tijdens deze periode niet naar Terschelling maar naar Vlieland? Dan kunt u uw auto hier ook parkeren wanneer u van te voren een reservering maakt.

Totaalprijs:

0,00

Afstand4 minuten
Overdekt
Shuttlebus
Beoordeling

Informatie Reserveren

Parkeergelegenheid de Bazuin

Bazuin is een parkeerfaciliteit die al jaren gevestigd is vlakbij de veerbootterminal van Harlingen. U kunt uw auto hier zowel buiten als binnen parkeren op het beveiligde en afgesloten parkeerterrein van de Bazuin. Bent u niet met de auto maar met de motor dan betaalt u een gunstiger parkeertarief dan wanneer u met de auto komt. In de winterperiode zijn de parkeertarieven voordeliger als in het zomerseizoen. Wanneer u uw auto of motor heeft geparkeerd loopt u binnen vijf minuten naar de veerbootterminal van Harlingen.

Totaalprijs:

0,00