Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Geef een all-in weekendje naar de Waddeneilanden cadeau op een prepaid creditcard

Geplaatst op 13 december 2016

Op zoek naar een origineel cadeau? Heb je even geen inspiratie, maar verdient degene die je even goed wilt verwennen een geweldig cadeau? Denk dan eens aan de mogelijkheid om een all-in weekendje naar de Waddeneilanden cadeau te doen op een prepaid creditcard.

Een all-in weekendje naar de Waddeneilanden
Bij het verzorgen van een weekend weg als cadeau wordt soms niet stilgestaan bij de extra kosten. Een weekend weg betekent dat niet alleen de accommodatie betaald moet worden. Denk aan reiskosten, een reisverzekering, uit eten en het ondernemen van activiteiten. Natuurlijk is het geweldig om een weekend weg te ontvangen, maar als het betekent dat het allerlei kosten met zich meebrengt en je net even wat krap bij kas zit dan spring je misschien niet zo’n gat in de lucht. Er is een mogelijkheid om alle kosten de dekken voor de ontvanger. Dat is pas een geheel zorgeloos cadeau weggeven!

Hoe werkt dat dan?
harlingen2

Je zou zakgeld kunnen geven. Om dit zo veilig mogelijk te doen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een prepaid creditcard. Op deze kaart staat dan een tegoed voor de ontvanger. Hiermee kunnen dan allerlei kosten tijdens het weekendje naar de Waddeneilanden voldaan worden. Zo is het een echt all-in weekendje!

Gemak dient de mens
harlingen3

Het is eenvoudig om de prepaid creditcard te gebruiken. De gever stort een bepaald bedrag op de kaart. De ontvanger kan dit bedrag vervolgens besteden tijdens het weekendje weg. Het verschil met een gewone creditcard is dat op deze prepaid creditcard opgenomen kan worden tot het vooraf bepaalde bedrag. Daarna is de kaart ook echt leeg. De ontvanger kan dus nooit meer uitgeven dan dat de ontvanger erop gezet heeft. Ook wordt er geen rente berekend op deze manier. Er wordt namelijk niet eerst betaald en pas later in rekening gebracht. Meer informatie hierover lees je op deze creditcardsite waar je alle prepaid kaarten kunt aanvragen.

Een ontspannen cadeau
Zo hoeft de ontvanger niets te doen. De gever vraagt de prepaid creditcard aan en doet deze cadeau. Vervolgens kan de ontvanger rustig nadenken over welke van de Waddeneilanden hij of zij zou willen bezoeken. Hier lees je over de verschillende eilanden. Vervolgens is het een kwestie van in de auto stappen en naar Harlingen rijden. De boot pakken en genieten van een onbezorgd weekendje weg op een van de Waddeneilanden.

Ben je enthousiast geworden door het lezen van bovenstaande? Geef dan een all-in weekendje naar de Waddeneilanden cadeau op een prepaid creditcard. Aan diegene die het zo verdiend heeft om er eens even helemaal zorgeloos tussenuit te zijn.